Nieuws

Kumpulan Ini-Dia

Op zondag 3 december 2023 ontving het bestuur van Stichting Anak Mas een mooie cheque van Stichting Kumpulan Ini-Dia. Hun royale donatie kwam mede tot stand dankzij het voorwerk van ons bestuurslid Daniël Rehatta.

Het voltallige bestuur van Anak Mas was aanwezig tijdens een feestelijke bijeenkomst om de cheque in ontvangst te nemen. Wij zijn heel blij met deze donatie, in de eerste plaats omdat wij nu nog meer mensen kunnen helpen in Indonesië, maar ook omdat wij als kleine, jonge stichting blijkbaar het hart weten te raken van vele particulieren en organisaties.

Hartelijk dank Ini-Dia voor jullie vertrouwen in ons, jullie fantastische donatie en het hartelijke, warme welkom! Terima kasih! ❤️🙏🏽😇

Kerstgroet

Wij willen u allen hartelijk bedanken voor uw steun het afgelopen jaar.
Stichting Anak Mas wenst u allen een mooi en gezond nieuw jaar toe!

Bestemming donatie voor weeshuizen in Medan

Nicole de Rooij- van Melle was onlangs jarig en heeft een charity party gehouden om geld in te zamelen voor twee weeshuizen in Medan, de stad waar haar ouders vandaan kwamen. Een fantastisch gebaar met een ongelooflijk mooie opbrengst van wel €2700,- !! Door de charity actie van Nicole kunnen we de weeshuizen Pelita Kasih Bersinar en Kemah Kasih Anak Indonesia de komende maanden ondersteunen. De cheque is door bestuursleden Michiel Eduard en Fina in ontvangst genomen. We zijn Nicole enorm dankbaar!